24 Hores relleus Corredors.cat, 16-17 de desembre de 2023

UNA CURSA ESPECIAL PER TOT, PEL FORMAT, PEL CAIRE SOLIDARI I PER CORREDORS.CAT

 Un any més vaig participar en les 24 Hores de fons de Corredors.cat, que aquesta temporada arribava a la vintena edició. Evidentment, no vaig fer ni les 24 hores individuals ni les 12 ni les 6. Com altres anys, em vaig limitar a participar en la prova de les 24 hores per relleus, formant part d’un dels equips de Corredors.cat. Aquest any em va tocar l’equip que recorda el Biel, mentre que altres anys ho havia fet en l’equip del Zenón. Tots dos companys ens van deixar prematurament per culpa de la maleïda ELA, i amb aquests relleus els recordem i els fem un homenatge.

Aquest any es podia triar entre fer un relleu d’una hora, una hora i mitja o dues hores. Em va semblar que podia optar per les dues hores i, per temes d’horaris de feina, vaig demanar córrer entre les dues i les quatre de la matinada, cosa que el cos no està gens acostumat a fer.

Però em va anar força bé i vaig poder córrer les dues hores a un ritme de 5.40, que és el més ràpid que puc fer actualment si vull fer una vintena de quilòmetres. En total vaig fer 47 voltes pel carrer 7 de la pista de l’estadi Joan Serrahima, cosa que significa aproximadament uns 21 km. Ho dono per bo.

Ara faré un altre clàssic d’aquestes dates, la cronoescalada a les Fonts de Montjuïc, organitzat també per Corredors.cat.