Cursa d’Abrera, 9 de juny de 2019

ARRIBADA AMB FERMÍN CACHO A LA CURSA D’ABRERA

El diumenge 9 de juny he fet la Cursa d’Abrera i he tingut una experiència que no havia viscut mai. A la prova hi participava el gran exatleta sorià Fermín Cacho, campió olímpic dels 1.500 metres a Barcelona 92. L’he pogut saludar a la sortida i després ell s’ha situat a les primeres posicions i jo, amb el meu company Xavi Bonastre, he anat una mica més enrere.

Cap al km 5 m’ha semblat que Cacho, que corria amb l’exatleta català Benito Nogales, no em portava gaire avantatge, i passat el km 7 els he atrapat i he pogut fer la resta de la cursa amb ells. Em deien que els deixés perquè jo anava més fort, però no he volgut. Em feia il·lusió tenir una foto arribant amb el Fermín Cacho. No sé si ho havia de fer, però en els últims metres he esprintat i he imitat la seva arribada a Barcelona 92. Una foto per emmarcar…

Ara ja només em falta la Marató dels Vins d’Alsàcia per acabar la temporada. Serà un autèntic festival esportiu i gastroenològic, ja que durant el recorregut hi ha dotze avituallaments molt especials. Mireu: