Cursa de Caldes d’Estrac, 10 d’abril de 2022

TORNO A CALDES D’ESTRAC CINC ANYS DESPRÉS I AMB BONES SENSACIONS

 Els problemes al bessó per una sobrecàrrega arrossegada des que vaig tornar de la marató de Castelló han quedat enrere. Ho vaig poder comprovar als 10 km de Caldes d’Estrac, una cursa que no feia des del 2017. Ja no vaig notar cap molèstia i vaig poder completar la prova sense cap problema.
El temps va ser fluix (52.51), però cal tenir en compte que els problemes al bessó em van fer estar aturat pràcticament tot el mes de març. El fet de deixar enrere la lesió va deixar en una simple anècdota la marca aconseguida a Caldetes.
Ara tinc per davant gairebé un parell de mesos per preparar la pròxima marató, que serà la meva número 152, el 4 de juny al petit poble irlandès de Tulloroan, al comtat de Kilkenny, a les muntanyes de Slieveardagh.
A veure si no tinc més problemes físics i la puc gaudir. Hi anirem amb tota la família.
Abans espero fer algunes curses més. De moment, el dia 24, anirem a Igualada per participar en l’última edició de la Gran Follada, una cursa diferent, que es corre en parelles (lligats amb una corda) i en què s’han de superar diversos obstacles. No sigueu malpensats amb el nom. Ve dels organitzadors, els Indis Folls d’Igualada. Fins i tot la Fiona participarà en la “Petita Gran Follada” amb la seva cosina Abril…