Cursa del Capó, 31 de desembre de 2022

DUES CURSES SEGUIDES PER ACABAR L’ANY D’UNA MANERA CURIOSA

Com la majoria de corredors, m’agrada córrer alguna cursa l’últim dia de l’any. La majoria es fan a la tarda i, quan em toca treballar, evidentment no hi puc anar. Molts anys havia fet la Sant Silvestre de Canovelles, que s’organitza al matí, però aquest any vaig preferir fer-ne una d’inèdita, la Cursa del Capó, que es fa a Castelldefels, a la zona de la UPC i el Canal Olímpic. A més, com que vaig veure que es feien dues curses, en horaris separats, em va semblar que seria una bona manera d’acabar l’any participar en totes dues, la de 5 km i la de 10 km. Li vaig dir al meu amic Xavi Bonastre, que s’hi va apuntar ràpidament.

A les 10 del matí vam començar la cursa de 5. Prèviament havia rodat 5 km més per completar una jornada de 20 km. Com que sabia que després vindria la cursa de 10 km no ho vaig donar tot i vaig fer un temps mediocre, superant els 26 minuts. En la de 10 m’hi vaig esforçar una mica més i vaig acabar en 51 minuts. No és la millor marca del 2022, però sí de la temporada actual.

Ara ja no faré cap cursa fins la Marató de Luxor, que serà la 154a de la meva vida. Serà una marató especial, pel viatge a Egipte i perquè serà l’última (això diu…) del Xavi Bonastre.