Cursa del riu de Cornellà, 30 de maig de 2010

UNA CURSA NOVA PER UN ESCENARI HABITUAL D’ENTRENAMENT

Després del Memorial David Rovira, tot un clàssic, el diumenge 30 de maig vaig incorporar una cursa nova al meu historial. El curiós, però, és que part del recorregut el coneixia de sobres perquè aquests últims mesos he fet força entrenaments per la zona del riu Llobregat que abarca els municipis de Sant Feliu, Cornellà i Sant Joan Despí.

Aquesta cursa, organitzada per Corresolidaris, porta el nom de 7km del riu, tot i que són 7 quilòmetres i mig. La sortida és al carrer del Rugbi de Cornellà, al costat del Delfos, i l’arribada a l’interior de la pista d’atletisme. Només començar es creua el pont peatonal que creua per sobre de l’autovia A2 i també el riu, tot i que la cursa era tota pel marge esquerre del Llobregat i, per tant, només creuàvem mig pont.

Vaig sortir amb l’amic Xavi Bonastre, però aviat em va deixar perquè jo ja no estic per córrer ràpid. Fa dies que he deixat els entrenaments, un cop treta l’espina maratoniana amb la marató de Varna, i només faig manteniment. Comença a fer calor…

Vaig acabar, almenys, per sota dels 40 minuts, en concret 39.53, i prou content. Ara a veure si sóc capaç d’acabar la Mitja de Granollers, per posar fi a aquesta temporada tan atípica.