Cursa Nick Horta, 1 d’octubre de 2023

UNA CURSA DE 5 KM PER CELEBRAR EL MEU ANIVERSARI I PER ARRIBAR ALS 17.000 KM DE COMPETICIÓ

 El diumenge 1 d’octubre, el dia que feia 64 anys, vaig participar amb el meu amic Xavi Bonastre en la cursa Nick Horta. Feia anys que no hi podia anar perquè habitualment coincidia amb el Cros o amb la Festa Major de l’Ametlla. Aquesta vegada no era així i vaig aprofitar la invitació dels amics María José i Raúl per competir en una cursa molt especial. D’entrada, la distància és més curta del que jo faig habitualment, però el recorregut pels carrers d’Horta és divertit…encara que un mica dur.

Ni el Xavi ni jo estem ja per anar gaire ràpid i vam acabar en 25 minuts i 34 segons. Ho dono per bo. A més, hores després vaig descobrir que amb aquesta cursa he arribat als 17.000 km de competició.

Ara diumenge provaré on sóc en els 10 km, en la cursa de Sant Andreu de la Barca. I mentrestant vaig entrenant de cara al pròxim repte: dues maratons en tres setmanes. La primera molt solitària, Lleida, i la segona la més multitudinària del món, Nova York. Serà la manera de celebrar el meu 40 aniversari maratonià.