Jean Bouin, 26 de novembre de 2023

QUINZENA PARTICIPACIÓ EN LA MÍTICA JEAN BOUIN, EL DIA DEL SEU CENTENARI

 La tradicional Jean Bouin, una de les curses atlètiques més antigues del món, va celebrar aquest 26 de novembre la seva edició número 100 i, com sempre en els últims 40 anys, hi va haver també la cursa Open perquè tots els corredors populars es puguin afegir a la festa.

Últimament es pot optar pels 10 km habituals o pels 5 km, cosa que la fa encara més popular. Jo vaig fer una vegada més la llarga, amb la idea de fer al voltant dels 50 minuts i, si era possible, trencar aquesta barrera, tenint en compte que a la cursa dels Bombers havia fet 50.36.

Vaig passar pel km 5 en 24.54, i en el km 7 tenia un marge de 15 segons per baixar dels 50 minuts. Però no estava fet. Quedava el Paral·lel, i allà, lògicament, el meu ritme va baixar. Al final vaig creuar la línia d’arribada en 50 minuts i 4 segons. Una llàstima. Però potser millor. Així em quedarà un al·licient per a la resta de la temporada, en què segur que hi haurà algunes curses més de 10 km.

A l’arribada em vaig fotografiar amb el mític Andreu Ballbé, el responsable de Championchip. En teoria aquesta Jean Bouin va ser la seva última cursa. Però no m’ho acabo de creure…

Ara toca la Pujada a Guanta, que farem en família tenint en compte que ara hi ha també una cursa més curta.