Memorial David Rovira, 23 de maig de 2021

LA CURSA DE SANT QUIRZE, UN CLÀSSIC QUE NO ENS PERDEM MAI

Després de la marató de Varna, la idea és poder fer algunes curses més a Catalunya, ara que van tornant en comptagotes, abans del descans estiuenc. Després tocarà preparar mínimament la marató de Nova York, que serà la 150a de la meva carrera.

Aquest diumenge 23 de maig vam anar amb la Cristina a Sant Quirze del Vallès per córrer la cursa Memorial David Rovira, que organitzen els amics de Corredors.cat, fent costat al Natxo, el pare del David. És una cursa entranyable que no ens perdem mai amb la Cristina. Habitualment, jo corro amb ella la primera volta de 5 km i després faig la segona sol, augmentant el ritme, però aquest any, per les circumstàncies actuals, només es va fer la cursa de 5 km, o sigui que vam anar junts tota l’estona. Vam acabar molt contents perquè, sense proposar-nos cap marca, vam acabar per sota dels 30 minuts, o sigui a menys de 6 minuts per km.

També vam estar contents per retrobar-nos amb molts amics, i, sobretot, amb la colla de “maratonians viatgers” amb qui hem compartit viatges. Hi havia el Josep i la Tere, companys de la marató de Varna, i la Mariona, i ja vam començar a parlar de futurs viatges…