Mitja Colomenca, 12 de febrer de 2023

MILLORO LA MARCA DE GRANOLLERS, PERÒ ARA TOCARÀ UNA PETITA ATURADA

No m’espera fer a Santa Coloma millor marca que la de la setmana anterior a la Mitja de Granollers, perquè vaig córrer 4 km previs pensant en la marató de Barcelona i, a més, el recorregut per mi és molt més difícil. A més, feia un dia extraordinàriament fred a la sortida, vorejant els 0 graus, i vaig córrer amb la roba d’entrenament d’hivern. 

Però vaig anar fent, seguint la llebre d’1:55 i em vaig anar trobant bé. A l’alçada de Montcada, quan giràvem per tornar a Santa Coloma, vaig accelerar i finalment vaig arribar a la pista d’atletisme, on hi havia l’arribada, en un temps d’1:53:57, 33 segons més ràpid que la setmana anterior a Granollers. Per tant, millor marca en la distància dels últims 4 anys.

L’endemà vaig tenir una sorpresa i em van trucar de l’hospital per dir-me que l’operació de Dupuytren de la mà dreta que tenia pendent me l’havien programat per dijous, és a dir, tres dies després! Això vol dir que haurem d’aturar-nos uns dies i prescindir de les mitges maratons de Barcelona i Mediterrani. A veure si estaré en condicions de reaparèixer en la Marató de Barcelona…