Mitja de l’Espirall, 21 de novembre de 2021

ARRIBO A LES 180 MITGES EN UNA DE LES CLÀSSIQUES DE CATALUNYA

Una de les mitges maratons més antigues del calendari català és la de l’Espirall, a Vilafranca del Penedès. Només l’havia fet tres vegades, però aquest any arribava a l’edició 42, un número màgic per a mi, i per això em vaig decidir a anar-hi, tot i que coincidia amb una altra clàssica, la de Ripoll…

Només feia 8 dies que havia fet la mitja marató de Washington i no havia entrenat gens entre mig, però vaig sortir pensant que podia córrer per sota de les dues hores, després d’haver fet gairebé 2:02 a la capital nord-americana.

Abans de la cursa vam fer un cafè amb els amics maratonians viatgers Mariona Soler i Josep Maria Morera, amb la seva dona Tere, i vam parlar de possibles reptes futurs. La incertesa del Covid, però, ens fa ser prudents i de moment no hem marcat cap nova marató al calendari.

La mitja de l’Espirall em va anar prou bé i vaig acabar en 1:57:01. D’aquesta manera vaig arribar a la xifra de 180 mitges maratons i ara mateix tinc 150 maratons, 180 mitges i 260 deumils, números força rodons.