Mitja de Sitges, 14 de gener de 2024

LA PRIMERA CURSA DE L’ANY, UNA MITJA CLÀSSICA QUE HE FET 20 VEGADES

 Després del parèntesi de la setmana de Reis, el 14 de gener em vaig tornar a posar un dorsal. Va ser el de la Mitja de Sitges, una de les curses que he fet més vegades a la meva vida i que, per diverses circumstàncies, no havia corregut des del gener del 2018. He comprovat que la primera vegada va ser el 1991 i que amb la d’aquest any ja són 20 participacions.

Com que la cursa s’esqueia just tres setmanes abans de la meva pròxima marató, la de Múrcia, vaig decidir fer un escalfament previ de 7 km per fer la tirada de 28 km, dos terços de marató. El Xavi Bonastre i el Carlez Mira van decidir acompanyar-m’hi i així va ser molt més divertit.

Vam fer la tirada prèvia molt lentament i després a l’hora de la cursa cadascú va anar al seu ritme. També vam coincidir amb un altre amic, el Josep Maria Morera, i ens vam moure tots quatre en un marge de 5 minuts.

Al final, temps real d’1:55:45, curiosament un segon més que la meva última participació, sis anys enrere. Molt content perquè és la millor marca de la temporada en la distància. Ara la pròxima cursa serà un altre clàssic, la dels 10 km del barri de Sant Antoni.