Mitja marató de Balaguer, 20 de febrer de 2022

ÚLTIM TEST PER LA MARATÓ DE CASTELLÓ EN UNA MITJA INÈDITA

 Mai havia corregut fins ara la mitja marató de Balaguer, tot i que ja fa molts anys que es fa. Aquest diumenge 20 de febrer, una setmana abans de la marató de Castelló, vam decidir anar-hi amb la família, aprofitant que hi ha havia la possibilitat de córrer també una cursa de 5 km.

La sortida era conjunta, o sigui que vam poder fer els primers metres junts amb la Cristina i la Fiona. Jo vaig afrontar la mitja amb molta calma, sense cap pretensió de millorar la marca que havia fet quinze dies abans a Granollers. A una setmana d’una marató no es pot fer el ruc i, per tant, vaig pensar que sortiria a provar el ritme de la marató, uns 6 minuts per km. En el meu estat actual i les poques setmanes d’entrenament que porto no puc pas aspirar a baixar de les 4 hores a Castelló.

Tot va anar segons les previsions i vaig acabar en dues hores i 6 minuts. La Fiona va voler entrar amb mi, contenta per haver millorat notablement la seva marca en els 5 km. A Castelló ha de fer 700 metres, només amb nens i nenes de la seva edat, mentre que la Cristina farà els 10 km i jo la marató. També correran la marató els meus amics Xavi Bonastre i Josep Maria Morera.