Mitja marató de Mollerussa, 16 d’octubre de 2022

LA MITJA DE MOLLERUSSA, UN CLÀSSIC PENSANT EN LA MARATÓ DE NOVA YORK

 Ja no sé quantes vegades a la meva vida he fet servir la mitja marató de Mollerussa com a preparació per a la marató de Nova York. Aquest any, com el 2018, era just tres setmanes abans, i per tant una bona oportunitat per fer un test de forma. De totes maneres, no la vaig fer “a tope”. Ja sé que a Nova York no baixaré de 4 hores i per tant vaig pensar que no calia fer la mitja en menys de dues hores. La intenció era passar-ho bé i acumular quilòmetres. Cinc dies abans ja havia fer una tirada de 28 i, per tant, crec que ja tinc els deures pràcticament fets.

Vam sortir amb la Cristina i la Fiona, que feien la cursa de 5 km, i vaig anar amb elles els primers 500 metres aproximadament. Després ja vaig anar tirant jo sol i vaig fer una bona suada. Mai havia corregut a Mollerussa amb tanta calor. Al final, dues hores i cinc minuts i content.

Després d’una bona dutxa vam anar a dinar amb el Xavi Bonastre, el Domingo Catalán i la seva dona Rosa i vam completar una jornada esplèndida. Ara, l’última cursa abans de marxar cap a Nova York serà la dels Bombers, a Barcelona. Dubto molt que pugui baixar dels 50 minuts… Ens fem grans!