Múltiples curses per començar el 2019

COMENÇAMENT D’ANY AMB CURSES A DOJO

Aquest 2019 l’hem començat amb vacances i curses a dojo per a tota la família. A les 12 de la nit de Cap d’Any vam córrer amb la Cristina, al costat de l’amic Jaume Soler, la Run Midnight del Central Park, una cursa de 4 milles (6.436 metres) al voltant del cèlebre parc novaiorquès.

Després vam volar cap a Florida i el dia 10, a dos quarts de 6 del matí, vam córrer amb la Cristina la cursa de 5 km de la setmana de la Marató de Disney World, en què se celebren curses de 5, 10, mitja, marató i curses infantils.

Precisament la Fiona va córrer una prova infantil de 200 metres en pista el dia 11, ella en un horari més adequat als nens. A mi em va tocar tornar a matinar el diumenge 13 per fer la marató, que començava a dos quarts de 6 del matí. El recorregut va per les carreteres de l’enorme complex de Disney World, i passa pels quatre grans parcs temàtics Magic Kingdom, Animal Kingdom, Hollywood Studios i Epcot, on hi havia l’arribada.

L’havia corregut els anys 1998 (3:10:01) i 1999 (3:16:50). Aquesta vegada vaig necessitar una horeta més (4:10:08), però vaig acabar prou content, sobretot tenint en compte que els dies previs van ser per gaudir dels parcs amb la família i no pas per pensar en la marató.