Santa Margarida i Mollerussa, 20 i 21 d’octubre de 2018

CAP DE SETMANA DE DUES CURSES

Aquest cap de setmana he fet dues curses. Dissabte, el Cros de Santa Margarida i els Monjos, i diumenge la mitja marató de Mollerussa.

Les pluges dels últims dies van fer que els organitzadors de Santa Margarida haguessin de modificar el circuit habitual. Vam fer menys terra i molt més asfalt, i la distància va sortir una mica curta, aproximadament uns 9,6 km enlloc dels 10 previstos. Vaig anar tranquil, reservant per l’endemà, i vaig acabar en 54 minuts.

A Mollerussa vaig fer l’últim test abans de la marató de Nova York i la veritat és que em va anar molt bé. Vaig sortir prudent però en l’últim terç em sentia fort i vaig augmentar el ritme. L’últim km el vaig fer a 4’30! Al final vaig aturar el crono en 1:51:23. Era la sisena vegada a la meva vida que corria aquesta mitja, tot i que ara feia 5 anys que no hi anava. Ha estat la primera de la temporada, la cinquena de l’any i la 168a de la meva carrera.

El cap de setmana que ve tornarem a “doblar”. Dissabte el Tast de Mitja, de La Garriga a Granollers, i diumenge el Cros de Sants.