Tast de Mitja de Granollers, 24 d’abril de 2021

PER FI UNA CURSA AQUEST 2021!

Després de gairebé un any sense curses em vaig poder tornar a posar un dorsal el dissabte 24 d’abril del 2021. Els amics de la Mitja de Granollers, amb Toni Cornellas i Joan Villuendas al capdavant, van organitzar el Tast de Mitja, limitada a 1.500 participants per poder complir amb les mesures de seguretat que exigeix l’estat actual de la pandèmia.

No es va poder fer l’habitual recorregut en baixada des de La Garriga fins a Granollers, sinó que vam haver de córrer pel polígon industrial de Canovelles, un lloc que els corredors coneixem prou bé de la cursa del Dilluns de Pasqua o de la Sant Silvestre de Canovelles. Sense tocar cap nucli urbà i sense públic, però almenys vam poder fer una cursa.

Resultava estrany trobar-nos tots a la sortida amb la mascareta posada, i sobretot sentir l’amic Josep Maria Antentas per megafonia a l’arribada dient-nos que ens la tornéssim a posar i marxéssim de seguida. Costarà poder recuperar l’hàbit de petar la xerrada amb els amics després de les curses, però si volem que es puguin organitzar hem de respectar les mesures.

Pel que fa a l’aspecte atlètic, la meva intenció era recuperar una mica el ritme competitiu i mirar de baixar dels 50 minuts. Actualment faig força volum d’entrenament i tirades llargues per estar a punt quan es pugui fer una marató, que espero que serà ben aviat. Però rodo lent i em semblava que mirar d’anar “a 5” a la cursa ja seria prou difícil. Però em vaig trobar força bé, sobretot al final, i vaig poder fer un temps prou digne pel moment actual: 48 minuts i 40 segons. A veure quina serà la propera…