Tast de Mitja i Cros de Sants, 27 i 28 d’octubre de 2018

DUES CURSES PASSADES PER AIGUA

Aquest cap de setmana he fet dues curses. Dissabte, el Tast de Mitja de Granollers i diumenge, el Cros de Sants. Totes dues van tenir la pluja com a protagonista. La cursa de dissabte és un 10.000 atípic, ja que se surt de La Garriga i s’acaba a Granollers, és a dir, que és un recorregut clarament en baixada. Vaig fer els primers 7 km amb l’amic Toni Cornellas, l’organitzador de la Mitja de Granollers i “pare” de la idea del Tast. Al final el vaig deixar marxar perquè jo preferia reservar-me per l’endemà perquè la marca del Tast no es pot prendre en consideració.

El diumenge, doncs, vaig sortir a córrer el Cros de Sants, que feia uns quants anys que no corria, amb la idea de baixar de 49 minuts i fer la millor marca de la temporada. Vaig anar tota l’estona amb l’amic Suso López, un altre maratonià viatger, amb qui compartirem la marató de Malta pel febrer. Tot i el terra moll vam anar força bé, sortint tranquils i augmentant progressivament el ritme, i vam acabar en 48:22, que és la millor marca que he fet en un 10.000 en les últimes tres temporades.

Sembla, doncs, que arribo en bona forma a la Marató de Nova York. En teoria hauria de baixar de les 4 hores, però no m’hi vull obsessionar. Tot i que hi vagi gairebé cada any, és una marató per gaudir-la i no per patir-la.