10 km Marató de Barcelona, 8 de maig de 2022

UNA MANERA DIFERENT DE VIURE EL CAP DE SETMANA DE LA MARATÓ DE BARCELONA

 Els assumptes laborals sempre s’han de tenir en compte a l’hora de planificar les curses. Fins que no em jubili, la feina ha de passar per davant…i amb alegria. No vaig poder fer la Gran Follada d’Igualada amb la família perquè va tocar fer la transmissió de la Cursa d’El Corte Inglés per TV3. En canvi, la transmissió de la Marató de Barcelona es va suspendre la mateixa setmana per un tema de drets televisius.

Em vaig trobar, doncs, que no havia preparat la Marató perquè sabia que em tocaria treballar i que arribava el cap de setmana maratonià per excel·lència havent-me de quedar casa… Vaig decidir que faria, almenys, la Breakfast Run del dissabte i la cursa dels 10 km del diumenge per poder viure l’ambient de la Marató des d’una altra perspectiva.

Em va agradar molt la sensació de repetir els 4 km finals de la marató olímpica, recordant quan veníem de Mataró i havíem d’afrontar la pujada cap a l’Estadi. Va ser molt divertit repetir-ho i tornar a entrar pel túnel de l’Estadi i fer la volta final a la pista. Després em vaig poder fer una foto amb els atletes d’elit de la Marató.

El diumenge també va estar bé córrer els 10 km per compartir la sortida amb els maratonians. A més, vaig veure que encara tinc un rellotge dins del cap. Em vaig proposar mirar de baixar dels 50 minuts…i vaig fer 49:58!

En qualsevol cas, la preparació per la marató irlandesa del 4 de juny va una mica endarrerida, però, en fi, espero poder-la acabar. Abans, el dia 22 de maig, faré la cursa de Sant Quirze del Vallès, memorial David Rovira, amb la Cristina i la Fiona. És una de les curses clàssiques de Corredors.cat que no ens podem perdre…